04 November, 2012

Palmeira (Angelo Noce Santoro) - Palmeira [1983]

4 comments:

 1. Hallo Ryan,
  Leuk dat je het toch niet kunt laten.
  Ik heb eindelijk de nummers van mijn oude band "Zip Fastening" uit de vroege 70's gedigitaliseerd van een oude band die boven water is gekomen. Deze nummers hebben we toen geschreven omdat we o.a bij Phonogram werden afgewezen omdat we niet commercieel genoeg waren.
  Hier te downloaden:
  http://www.mediafire.com/?lsrv7ten9rxt2

  Groeten, Rein

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hartstikke leuk dat je mij deze nummers toe zendt. Ik ga het zeker beluisteren, zoals je weet ben ik gek op niet-commerciële muziek.
   En ja, ik kon het weer niet laten :)
   Dit boek leek me een goed handvat en ik doe er een groot aantal mensen plezier mee gezien het aantal hits. En ik hoop via het blog ook de ontbrekende albums nog eens te mogen beluisteren.

   En, heb je via René nog een goede versie van Galaxy-lin ontvangen?

   Delete
  2. Jullie waren goed bezig Rein. Inderdaad niet commercieel, maar ik vind het leuke muziek. Heb ook het artikel op Veens Lawaai gelezen. Zelfs optredens in Duitsland. Nog steeds actief in de muziek?
   Groeten.

   Delete
 2. Bedankt Ryan. De download link op Veens Lawaai is niet meer actueel op dit moment. Wat daar staat had ik gerestoreerd van een heel oud cassette bandje. De nieuwe link is beter. Dankzij Veens Lawaai ben ik eigenlijk begonnen om de oude herinneringen weer op te halen. Inmiddels heb ik, met op de fluitist na, weer contact met alle oude band leden uit die tijd. Heel leuk.
  Wij speelden heel veel in Duitsland destijds en ook in voorprogramma's van de bekende Nederlandse bands.
  Daarna heb ik nog in allerlei bandjes gezeten en ben gestopt in ca. 1985. Maar het blijft altijd nog kriebelen en moet nodig weer eens de vingertjes gaan trainen.
  Groeten, Rein

  ReplyDelete